Oppstrammende peel behandling rundt øynene: Passer for alle som har tørrhetslinjer og rynker. For en voksen med mer rynker er det flott å kombinere med botox injeksjon  i smilerynkene.

Medisinsk hudpeeling: Vi gjør en mild peel som ikke gir nedetid men bygger opp huden og gir den glød og virker oppstrammende slik at du skal se tipp topp ut på dine eventer rundt juletider. Kan tas 1 gang i uken for større hudforbedring.

Bo.tox injeksjon/ Rynkebehandling: Vi benytter mikrodoser med bo.tox for å få flotte og naturlige resultater når vi jobber med rynker. Områder som er mest vanlig å behandle er: sinnarynken, pannerynker og smilerynkene ryndt øynene.

FILLER: Fillere er fremstilt for å etterligne huden eget bindevev, som brytes ned med alder, eller har assymetrier naturlig. Geleen kommer i forskjellige tykkelser og brukes for å få myke plumpe lepper med mer volum eller definisjon, for å skape flotte, høye kinnben, og skape harmoni mellom hake og kjeve linje.

Vi kan også behandle linjer og rynker som ligger overfladisk i huden med den tynneste typen filler.

Easy toutch: Ved hjelp av 

Under konsultasjonene ser vi på hvilke behandlingene som er hensiktsmessige, for at du skal få det resultatet du er ute etter. 

Mesoterapi

Mesoterapi går ut på å injisere små doser med lavkonsentrerte, balanserte og biologiske virkestoffer inn i huden, som gir huden en ny vitalitet og glans. Det benyttes en spesiell blanding av viktige stoffer for hudens cellestoffskifte som vitaminer, mineraler, sporelementer, aminosyrer, co-ensymer, nukleinsyrer og fuktighetsbindende naturlige hyaloronsyre – laget individuelt til hudens tilstand.

Metoden bidrar til økt blodsirkulasjonen, nydannelse av kollagen og elastiske fibere som gir økt spenst og elastisitet. En ypperlig og sikker behandlingsmetode som gir markert hudforbedring.

HØYDEPUNKTER

  • Dyptgående, oppstrammende behandling

  • Effektiv mot rynker

  • Hjelper med å glatte ut huden og gir en fantastisk glød

  • Kan redusere pigmentflekker, akne og rynker

  • Tilfører fuktighet til huden

  • Perfekt behandling etter en lang å tørr vinter!

  • Gjør huden klar for våren

 

 

1 behandling -      799,-

2 behandlinger    1499,-

3 behandlinger    1999,-