KOSMETISK INJEKSJON MED FILLER

DE VANLIGSTE BEHANDLINGSOMRÅDENE:

• Linjen fra nesen til munnviken – nasolabial viken

• Lepper – forstørrelse eller leppekontur

• For å rette opp munnvik som henger ned – sur munn

• Forming av kinn og hake

• Oversiden på hender, decollète (bryst) og hals

• Hudforynging av ansiktet

• Sinnarynken mellom øynene

• Behandling av akne arr

* Konsultasjon og behandling hos autorisert sykepleier

HVA ER HYALURONSYRE/ FILLER?

Hyaluronsyre (HA) er et såkalt polysakkarid, et naturlig sukkerstoff som finnes i alle kroppens organer. I huden bidrar HA til å gjøre den fuktig, elastisk og stram.  HA brytes ned i individuelt tempo ved naturlig aldring. Men bla. soling, røyking, utvendig forurensning, stress og alkohol kan speede opp prosessen. Tegn på tap av HA er ujevn hudfarge, tørr, hengende og lite spenstig hud –linjer og rynker dukker opp.

HVA GJØR FILLEREN MED HUDEN?

HA som er i våre fillere har evnen til å binde vann, så når vi behandler huden blir den fuktet fra innsiden, og elastisiteten og strukturen bedres. Denne filleren inneholder ingen giftstoffer eller animalske ingredienser og brytes ned i kroppen etter en stund. Behandlingene må derfor gjentas. Med hyaluronsyre fillere kan vi erstatte det tapte volumet, forme ansiktet ved å gi økt volum til kinn, hake eller kjevelinje mm. Filleren benyttes også til å gi fylde og definisjon til leppene. 

HVA SKJER ETTER BEHANDLING?

- Før behandlingen tar vi bilder, legger på en bedøvelseskrem og går gjennom samtykkeskjema.

- Selve behandlingen tar ca 30 minutter og foregår i liggende eller bakoverlent stilling. 

- Etter en behandling kan noen oppleve hevelse, ømhet, blåmerker eller rødme i huden, som er forbigående symptomer og bedres etter noen timer eller dager. 

GJØR DET VONDT? 

Behandlingen kan gi lett ubehagelig, derfor benytter vi oss av en eksklusiv topisk bedøvelse som vi smører på i noen minutter før inngrepet.  De aller fleste fillere inneholder også en liten prosent bedøvelse som virker i leppen/ huden noen minutter inn i behandlingen. 

HVEM KAN HA NYTTE AV EN FILLER BEHANDLING?

En filler behandling passer til alle som ønsker å forbedre rynker, stramme opp løs hud eller gi fylde til deler av ansiktet. Med vår beautybooser kan vi også gi huden en skikkelig fuktighetsboost. Vår aldersgrense for filler er 18 år. 

46 86 30 11 / 96 50 30 30