MEDISINSK HUDPLEIE

Environ har sitt fokus på å skape en hudforbedring. Derfor setter vi sammen hudprogram mot forskjellig hudtilstander med komplimenterende ingredienser. Filosofien er å stimulere til hudforbedring med menyer som gir synergieffekt.

Huden er som kjent vårt største organ, og det som beskytter våre indre organer. Den blir stadig utsatt for ytre påkjenninger og viser til skader og dårligere hudtilstander.

Vi alle har forskjellige genetiske utgangspunkt og må behandle huden deretter. Vi erfarer stadig at de som har en problemfri hud ikke er like flinke til å å ta vare på huden som de med med et hudproblem. Gode rutiner med daglig stell fører til hudforbedring og friskere hud. 

Aldringsprosessen starter allerede i 25 års alderen. Det betyr at celleproduksjonen blir mindre aktiv og fører til mindre spenst og fukt som resulterer i linjer og rynker.

 

" Medisinsk hudpleieprogram er en samlebetegnelse på en rekke produkter som klinikken tilbyr for å gi huden din et estetisk løft. Sliter du med ujevn pigmentering, akne-arr, kviser eller dårlig glød kan dette være noe for deg.

Sunn hud for alltid!

Environ er en verdenskjent og foretrukket profesjonell hudpleieserie som er basert på forskning, beskyttelse og pleie.
Environ Skin Care – et unikt tilpasset system for hver enkelt hudtype.

HUD KONSULTASJON (20 minutter)

Gjennom en profesjonell konsultasjon hjelper vi deg med å skreddersy det optimale behandlingsopplegget for din hud. Noen, spesielt menn ønsker enklest mulig rutine. Mens andre ønsker mer komplekse program hvor man jobber mer aktivt med huden mot et problem. 

EXPRESS HUDPEEL (30 min)

Ved hjelp av utvalgte fruktsyrer behandler vi den hudtilstanden du sliter med. Vi lager skreddersydde kombinasjonsbehandlinger for å gi deg det beste behandlingen og resultatene. (Kombinert med hjemmeprogram gir optimalt resultat)

ENVIRON - Akne og urenheter (60 min)

TCA i forskjellige konsentrasjoner benyttes for å forbedre synlige og usynlige skader i huden forårsaket av sol og forurensing. Urenheter og akne i huden forminskes. TCA benyttes også til å bygge opp en hel og sunn hudbarriere. Milk peelen er blant annet effektiv på ujevn hudtone, pigment og gir rikelig med fuktighet til en fuktfattig hud.

HUDANALYSE OG PRODUKTVEILEDNING

Ved å behandle huden hjemme vil du få en mer langsiktig hudforbedring og et mye bedre resultat enn ved salongbehandlinger alene. Vi ønsker derfor å hjelpe deg med å finne akkurat de riktige produktene for å oppnå de hudmålene du har. Produktene tilpasset ditt behov, busjett og ønske.

SIRKULASJONSMASSASJE ANSIKT (30 min)

Vi mikroeksfolierer huden ved hjelp av ansiktsmassasje med leiren Kaolin. Dyprens av porene. Er effektiv på uren hud, øker sirkulasjonen og gir en myk hud med ekstra glød. Unn deg selv et lite avbrekk i hverdagen hos oss.

ENVIRON - Linjer og pigment (60 min)

TCA i forskjellige konsentrasjoner benyttes for å forbedre synlige og usynlige skader i huden forårsaket av sol og forurensing. Urenheter i huden forminskes. TCA benyttes også til å bygge opp en hel og sunn hudbarriere.

ENVIRON - Tørr/ sensitiv hud (60 min)

Peelingen for deg som sliter med tørr hud, eksem eller sensitiv hud. Vi styrker din hudbarriere med utvalgte fuktighetsgivende ingredienser. Hvor vi pleier huden og får den til å jobbe selv.